Miskraambegeleiding op maat

Ik ben niet christelijk, kan ik dan dan wel bij jou terecht? Een vraag die jij misschien ook wel hebt. Niet zo gek, want deze vraag word me regelmatig gesteld. In het kortdurend coachingstraject van Stilbegin Coaching gaat het niet zozeer over wie ik ben, wat ik heb meegemaakt of waar ik vandaan kom. Het gaat om jou. Om jouw verhaal met jouw verlies en verdriet. En vooral om hoe jij weer verder kunt.

schedule 2 sept 2024
bookmark_border
create

Ik ben niet christelijk, kan ik dan dan wel bij jou terecht?

Een vraag die jij misschien ook wel hebt.

Niet zo gek, want deze vraag word me regelmatig gesteld.

Ook door Rozan. Ze liep er al een tijdje mee rond, totdat ze hem gewoon aan me stelde.

Op de site las ze veel over de begeleiding. En dat ikzelf christen ben. Rozan was op zoek naar miskraambegeleiding en kwam via via op de site van Stilbegin Coaching terecht. Ze mailde met deze vraag.

Later vertelde ze me dat ze er vooraf flink mee zat. Want als bij Annemarie het geloof er zo bovenop ligt, hoe kan ze mij dan helpen als ik me daar niet in herken?

Na veel wikken en wegen nam Rozan dus toch het besluit om te mailen. Al snel hadden we elkaar aan de telefoon. Rozan kon al haar vragen neerleggen en ik kon haar vertellen dat ze welkom is met alles wat haar en haar verhaal kenmerkt.

Weet je wat zo mooi is, iedereen is welkom! En misschien leuk en aardig om te weten:

○ Ja, er zijn mensen die kiezen voor Stilbegin Coaching omdat ik christen ben waardoor ze daar zelf ook makkelijker over kunnen beginnen.

○ Ja, er zijn mensen die kiezen voor Stilbegin Coaching omdat ze het fijn vinden dat ik zelf veel verlies in zwangerschap heb meegemaakt waardoor ze zich eerder begrepen voelen.

○ Ja, er zijn mensen die kiezen voor Stilbegin Coaching omdat ze uit de buurt komen waardoor het niet ver reizen is.

Maar in het kortdurend coachingstraject van Stilbegin Coaching gaat het niet zozeer over wie ik ben, wat ik heb meegemaakt of waar ik vandaan kom.

Het gaat om jou. Om jouw verhaal met jouw verlies en verdriet. En vooral om hoe jij weer verder kunt.

Ik kan niet voor jou bepalen of jij een klik ervaart, dat mag jij zelf doen. En daarom hebben we altijd eerst een telefonische kennismaking waarbij jij al snel in de gaten hebt of de begeleiding vanuit Stilbegin Coaching en ik als persoon bij jou pas.

Het gaat erom dat jij vertrouwen ervaart, dat jij een klik ervaart en jij vanuit daar verder wil.

Bij stilbegin Coaching ben jij echt van harte welkom.

Afgelopen week vertelde bijvoorbeeld een lieve moeder die gestart was aan mij dat ze via een artikel bij mij terecht was gekomen. Het was een artikel in een christelijk vrouwenmagazine. Zelf leest ze dat blad niet maar haar christelijke buurvrouw gaf het door omdat ze dacht dat haar buurvrouw dit artikel wel kon waarderen. Zo kan het dus gaan. En alles begint altijd met een hartelijke kennismaking.

Dus schroom niet hoor, ik zie er naar uit om je te spreken. Juist als je twijfelt, juist als je eigenlijk een beetje op ziet tegen zo’n telefoontje, juist als je niet zo’n prater bent, juist als jij eigenlijk met nog maar één vraag rondloopt die je nog weerhoudt van contact opnemen…

Ik luister graag naar je en samen bekijken we wat voor jou de meest passende hulp is. Als we merken dat je misschien andere begeleiding nodig hebt, dan zeg ik dat eerlijk.

Jouw verhaal doet er toe.

Kennismaken? Klik hier, ik spreek je graag.

Lieve groetjes Annemarie