Na een miskraam heb je niet gelijk hulp nodig.

Na een miskraam heb je niet gelijk hulp nodig, je verlangt er naar gewoon alles zelf te doen. En vooral terug naar toen alles nog goed was. Geen gedoe van hulp of coaching. Waarom? Ik kan het toch gewoon zelf.

schedule 7 okt 2024
bookmark_border Blog
create

Na de miskraam heb je niet gelijk hulp nodig. Je krabbelt zelf het liefst weer op.

Na een miskraam heb je niet gelijk hulp nodig, je wilt zelf aan de slag met dit verlies. Er zijn trouwens ook maar weinig mensen die er vanaf weten. Je voelt je diep van binnen verdrietig en je wilt dit gevoel ook snel kwijt, want wat is het jammer, wat doet het fijn. Je neemt jezelf serieus en spreekt met jezelf af dat je even goed voor jezelf gaat zorgen. Heel goed!

Je neemt de tijd om rustig aan te doen, bouwt wat extra tijd in voor jezelf. Als je er aan toe bent, ga je weer aan het werk. Je pakt de draad weer op. Je spreekt weer af met vriendinnen. Je begint weer met sporten. Je gaat zelfs weer naar die ene verjaardag ook al heb je geen bal zin. Het liefst wil je de tijd van de miskraam ook snel vergeten. Je hoop veranderde plotseling in verdriet. Het gebeurt allemaal in zo’n korte tijd. Je wist pas net dat je zwanger was.

Na een miskraam heb je niet gelijk hulp nodig, je verlangt er naar gewoon alles zelf te doen. En vooral terug naar toen alles nog goed was. Geen gedoe van hulp of coaching. Waarom? Ik kan het toch gewoon zelf. Hoeveel mensen hebben er immers een miskraam meegemaakt, dit trek ik zelf ook wel. Je probeert gewoon verder te gaan met leven. Het kost je alleen wel veel energie. Logisch denk je misschien. Een miskraam kost ook energie. Je lichaam werkt hard en jij wilt gewoon door.

Hoe zorg je voor je zelf na een miskraam?

Ik heb een vraagje voor je. Gewoon om eens over na te denken. Hoe doe jij dat? Zelf aan de slag na een miskraam of voor je zelf zorgen na een miskraam? Wat doe je dan precies?

Vrouwen en stellen die bij mij komen hebben vaak zelf al heel veel geprobeerd en gedaan. Heel waardevol om te horen hoe ze om zijn gegaan in de tijd van de miskraam.

Toch was dat niet genoeg voor ze. Ze merkten dat ze gespecialiseerde hulp nodig hadden om verder te komen. Herken jij dat stiekem ook?

Wil jij graag met vertrouwen verder na een miskraam?

Misschien fijn om te weten, heel veel vrouwen en koppels die contact opnemen, hebben nog veel vragen of dit wel bij hun past, twijfelen of weten gewoon niet goed wat ze nodig hebben. Ze hebben zelf ook al veel gedaan. Wat ze wel allemaal verlangen is dat ze met vertrouwen weer verder te kunnen.

Herken jij dit verlangen?

Voel je welkom om juist dan het gesprek aan te gaan, samen bespreken we jouw situatie, wat jij nodig hebt. En of ik je daarbij kan helpen.

Je bent welkom. Tijdens een telefonische kennismaking heb je snel genoeg in de gaten of dit wel of niet wat voor je is.

Warme groet, Annemarie

Klik hier voor een een gratis kennismaking.