Miskraambegeleiding voor stellen.

Dit duo traject is voor stellen die graag samen heel gericht aan de slag gaan onder begeleiding van een christelijke gespecialiseerde coach rondom miskramen die weet waar ze het over heeft vanuit haar expertise en vanuit haar eigen ervaring.

schedule 24 sept 2024
bookmark_border Blog
create

Miskraambegeleiding voor stellen.

Afgelopen week sprak ik een man die dacht dat de begeleiding bij Stilbegin coaching alleen voor vrouwen was, ik kon vertellen dat dit niet zo is.

Ja ik begeleid vrouwen individueel en ja ik begeleid stellen.

In deze blog zoom ik in op het duo-traject van Stilbegin Coaching.

Hoe draag je samen het verlies van een miskraam?

De stellen die gaan starten willen allemaal het zelfde, gericht aan de slag met hun verlies. En hoe je met dit verlies omgaat is voor iedereen weer anders. Om dit verlies te dragen, volg je geen stappenplan. Iedereen gaat anders om met dit verlies. Maar een ding staat wel centraal, deze stellen kiezen er bewust voor om samen te starten, samen dit duo traject te volgen.

Ze willen daar praktische hulp bij en ze kiezen bewust voor een kortdurend traject zodat dit voor beiden goed in te plannen is. Al deze stellen kiezen bewust voor christelijke gespecialiseerde hulp. Ze benutten mijn expertise als coach en als ervaringsdeskundige om verder te kunnen in hun leven zodat weer goed functioneren in hun relatie, hun gezin en hun werk.

En misschien lees je dit nu en wil je ook graag een manier vinden om jullie verlies mee te dragen maar merk je dat jullie niet verder kunnen.

Hoe ga je samen verder na een miskraam?

Herkennen jullie dit?

· Je voelt je alleen in jullie relatie omdat jullie totaal anders omgaan met de miskraam?

· Je praat er liever niet meer samen over want je hebt het gevoel dat de ander je toch niet begrijpt?

· Je merkt dat er afstand ontstaat omdat jullie wensen over de toekomst totaal uit elkaar liggen?

· Je hebt het gevoel dat alles om je heen maar door gaat en door gaat en jullie voor je gevoel stil staan.

· Je wilt graag een manier vinden om dit verlies van de miskraam een plek te geven maar weet niet hoe want je hebt niks tastbaars.

Met vertrouwen samen verder na een miskraam.

Jullie zijn welkom voor het duotraject bij Stilbegin coaching.

Jullie krijgen helpende inzichten, bijzonder rijke ervaringen en veel praktische handvatten. Jullie vinden manieren om dit verlies te dragen op een manier die bij jullie past. Heel gericht en heel persoonlijk.

Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Of het nou ging om een miskraam of later verlies. Hoe lang of kort het ook geleden is. Jullie zijn welkom!

Dit duo traject is iets voor stellen die graag samen heel gericht aan de slag gaan onder begeleiding van christelijke gespecialiseerde coach rondom miskramen die weet waar ze het over heeft vanuit haar eigen ervaring en vanuit haar expertise.

Wat gaan jullie doen tijdens het duo-traject.

· Jullie staat met aandacht stil bij je verlies. Je ontdekt wat je kunt doen om je miskraam te verwerken. Jullie vinden een manier om dit verlies verder mee te dragen, zodat het draagbaar is voor jullie allebei.

· Jullie zorgen er met elkaar voor dat dit verlies een passende plek krijgt in jullie gezin. Dit is een onvergetelijke ervaring en rijk om samen te beleven.

· Jullie krijgen veel praktische tips en handvatten.

· Jullie werken eraan om samen met vertrouwen de toekomst in te gaan, met alles wat er is en speelt.

· Jullie krijgen persoonlijke gerichte begeleiding passend bij jullie hulpvraag.

· Jullie voelen dat je met vertrouwen de toekomst in kunt gaan.

Kortom, dit duo-traject maakt dat jullie samen verder kunnen na verlies in zwangerschap.

Ik zet me graag in voor jullie en ga graag met jullie aan de slag. Dat doe ik vanuit mijn hart, vanuit liefde voor God en vanuit liefde voor de mensen om mij heen.

Dus, merken jullie dat jullie meer nodig hebben om goed te herstellen na je miskraam?

Ik maak graag ruimte om jullie persoonlijk te begeleiden in dit waardevolle duo-traject.

Zijn jullie bereid te investeren in christelijke specialistische hulp? Laat het me dan gauw weten. We bellen dan even zodat jullie je vragen aan mij kunnen stellen en ik geef jullie de nodige informatie en plannen gelijk wanneer jullie kunnen starten. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten.

Wil je dit? Stuur een mailwelkom@stilbegincoaching.nl of vul het contactformulier in.

Lieve groet, Annemarie de Bruin